KARRIÄR

Vi på Axilium Capital jobbar med att investera i startups. Vi investerar i tidig fas där vanligtvis den högsta tillväxt- och avkastningspotentialen finns. Därefter delar vi med oss av investeringsmöjligheten till medlemmarna inom vårt nätverk.

Vi söker nu ett par ambitiösa säljare som vill följa med ett nystartat finansbolag, med lång erfarenhet, att växa till att bli Sveriges mest exklusiva medlemsklubb för tillväxtinvesteringar. Man kan självklart växa inom rollen till Key Account Manager och längre.

OM JOBBET

Som Account Manager ansvarar du för hela säljcykeln inom nybearbetning och underhållning av befintliga relationer med privata placerare. Du kommer att arbeta med kunder och potentiella kunder inom den onoterade marknaden samt säkerställa att de får maximalt värde av sina placeringar (information, uppdateringar) samt ansvara för tillväxten av vår verksamhet genom att engagera befintliga och potentiella kunder/personer inom Axiliums nätverk. Du kommer huvudsakligen sitta på vårt kontor, och använda telefon och digitala verktyg för dina kontakter.
  • Ansvara för tillväxten av vår verksamhet och utveckla nya relationer med potentiella kunder
  • Underhålla och bearbeta aktuella kunder för att öka deras tillfredsställelse och kontoutveckling
  • Influera och bidra till ett attraktivt nätverk och arbetsplats

VEM ÄR DU?

Vi letar efter dig som är resultatinriktad och strävar efter att uppnå både företagets och dina egna mål. Du vill också vara värdeskapande och vilja ha inflytande och relationsbyggande med kunder nationellt. Du trivs över att ha kontroll över din egen karriärutveckling och att arbeta i en entreprenöriell och snabb miljö.
  • Eftersom du kommer att bearbeta Sveriges finansmarknad måste du tala flytande Svenska
  • Du är intresserad av försäljning och drivs av resultat
  • Intresserad av att förstå hur finansmarknaden påverkar och utvecklar företag
  • Entreprenöriell, kan tänkas vilja driva eget i framtiden
  • Det är meriterande med säljerfarenhet (mellan 1-6 år) föredragvis som Account Manager, men vi accepterar även ansökningar från oerfarna med hunger och driv
Som person är du en resultatinriktad, kommunikativ person med förmågan att utveckla och genomföra effektiva konversationer med personer intresserade av aktiemarknaden. Du behöver ha förståelse/viljan att lära dig förstå för hur man lyckas i en målande, värdeförsäljande miljö samt vara nyfiken, ambitiös och motiverad med en önskan att överträffa dina professionella och personliga mål.

ÖVRIG INFO

Vårt kontaktcenter sitter strax utanför Göteborg i Fashion House vid Lackarebäck. Mycket av området är nybyggt och har nära till gym och underbara lunchrestauranger. I huset finns cafeteria och en restaurang. Här arbetar många olika nationaliteter och företag, många inom mode.

Vill du veta mer så är du varmt välkommen att connecta med Mike Sunde via LinkedIn, eller mejla oss.

Vi ser fram emot din ansökan!