Investera i intressanta, onoterade tillväxtbolag

Vi investerar i nystartade, onoterade företag som har innovativa affärsidéer och stor tillväxtpotential. Nu gör vi det möjligt för fler att investera tillsammans med oss. Välkommen till vårt slutna investerarnätverk och få tillgång till attraktiva investeringsmöjligheter. Anmäl dig här!

Vi vaskar fram guldkornen bland nystartade, onoterade företag – och öppnar upp för fler att kunna investera i sådana företag. Ett medlemskap i vårt slutna investerarnätverk gör det nu enkelt att investera i den typen av företag. Som medlem i nätverket väljer du att investera när den investeringsmöjlighet som presenteras är tillräckligt intressant för dig. Medlemskapet är helt utan förpliktelser. Du beslutar när och om du vill investera.

Vi söker alltid en perfekt balans mellan risk och avkastningspotential

Investeringar i onoterade tillväxtbolag innebär oftast större möjligheter, högre avkastningspotential och chans till en god värdeutveckling – men ofta också en högre risk. Därför måste rätt bolag väljas. Vi gör urvalet, analysen och granskningen. Rätt entreprenör förstår också vikten i att välja rätt investerare som kan bidra med annat än bara kapital. Axilium har den kunskap, kompetens och engagemang som entreprenören söker. Vi ser till att göra vårt yttersta för att bolaget ska nå sin maximala potential och att aktieägarna ska få så bra avkastning som möjligt.