Investment Case

Arthur Technologies

Innan IT-bubblan sprack i början på 2000-talet lovades mycket, men väldigt lite levererades. Många av idéerna var goda, men det saknades en infrastruktur och tillräckligt bra hårdvara och mjukvara för att förverkliga dessa idéer. När vi bläddrar fram 20 år har världen äntligen kommit i kapp. Digitaliseringen har börjat ta fart, och pandemin har gjort accelerationen ännu starkare. Arthur Technologies fokuserar på en av många intressanta affärsmöjligheter som numera finns på grund av förbättrad infrastruktur och teknik. Arthur erbjuder några av världens största bolag möjligheten att kollaborera i en 3D-miljö anpassat precis till deras behov och önskemål. Plötsligt kan möten kallas med kort varsel utan att folk behöver flyga kors och tvärs över jorden. Minimal kostnad, ingen negativ miljöpåverkan, ingen tid borta från familjen, inga missade flyg. Ändå kan du se dina kollegor som om de vore i samma rum. Att Axilium valde just Arthur inom detta spännande segment var enkelt; de har utan tvekan världens ledande produkt inom digitala möten och de har ett team som vi kallar ’Unicorn-potential’. Arthur finns redan på marknaden och bearbetar med full fart Fortune 500-listan över världens störta bolag. En spännande framtid väntar!

Axilium har den kunskap, kompetens och engagemang som entreprenören söker. Vi ser till att göra vårt yttersta för att bolaget ska nå sin maximala potential och att aktieägarna ska få så bra avkastning som möjligt. Investeringsmöjligheten i Arthur är en del i AXC Deep Tech AB tillsammans med Inniti.

Innan IT-bubblan sprack i början på 2000-talet lovades mycket, men väldigt lite levererades.
Många av idéerna var goda, men det saknades en infrastruktur och tillräckligt bra hårdvara och mjukvara för att förverkliga dessa idéer. När vi bläddrar fram 20 år har världen äntligen kommit i kapp. Digitaliseringen har börjat ta fart, och pandemin har gjort accelerationen ännu starkare. Arthur Technologies fokuserar på en av många intressanta affärsmöjligheter som numera finns på grund av förbättrad infrastruktur och teknik. Arthur erbjuder några av världens största bolag möjligheten att kollaborera i en 3D-miljö anpassat precis till deras behov och önskemål. Plötsligt kan möten kallas med kort varsel utan att folk behöver flyga kors och tvärs över jorden. Minimal kostnad, ingen negativ miljöpåverkan, ingen tid borta från familjen, inga missade flyg. Ändå kan du se dina kollegor som om de vore i samma rum. Att Axilium valde just Arthur inom detta spännande segment var enkelt; de har utan tvekan världens ledande produkt inom digitala möten och de har ett team som vi kallar ’Unicorn-potential’. Arthur finns redan på marknaden och bearbetar med full fart Fortune 500-listan över världens störta bolag. En spännande framtid väntar!

Axilium har den kunskap, kompetens och engagemang som entreprenören söker. Vi ser till att göra vårt yttersta för att bolaget ska nå sin maximala potential och att aktieägarna ska få så bra avkastning som möjligt. Investeringsmöjligheten i Arthur är en del i AXC Deep Tech AB tillsammans med Inniti.

case_arthur

Aktuella nyheter om Arthur Technologies

( 2023-03-31 )

ERGO använder Arthur

ERGO, en av de ledande försäkringsgrupperna i Tyskland och Europa, förbättrade sitt samarbete på distans för att vara i framkant i branschen med Arthur. Med en helt uppslukande 3D-miljö ger Arthur en nivå av engagemang som traditionella videokonferensverktyg inte kan matcha. ERGO fann tekniken användbar inte bara för teammöten utan också för försäljningsträning, försäkringsrådgivning och teambuilding aktiviteter.

( 2023-03-10 )

Spännande nyhet om Arthur!

Forrester är ett företag som hjälper andra företag och teknik ledare att använda kundbesatthet för att påskynda tillväxten. De har i sin senaste rapport 2023 erkänt Arthur som en ledande ”Employee Collaboration Metaverse Solution”. Metaverse lösningar kan användas i samarbeten för att främja och utöka samarbeten, undantränga behovet av resor samt förbättra medarbetar- och kundupplevelser.

Kom i kontakt

Låt oss investera smartare tillsammans.

Kom igång redan idag.
Bli kontakta av oss.