Investment Case

Knodd

Digitala vårdtjänster har exploderat på marknaden de senaste åren och marknaden har tagit väl emot denna evolution. Axilium har under åren utvärderat en rad tjänster inom e-hälsa, inklusive digital vård, men fram tills nu har det saknats den unikitet som krävs för att Axilium ska satsa. Knodd erbjuder alla de fördelar som övriga digitala vårdgivare erbjuder, men de gör det endast med barn i fokus, och i detta är de unika. Utöver vårdtjänsten, som redan är under kommersialisering, utvecklas en modern och användarvänlig vårdguide till föräldrar, som vi tror kommer att på sikt ge större intäkter än vårdtjänsten, och är dessutom enkelt att skala globalt – Vilket är ytterligare ett krav för alla Axiliums bolag.
Digitala vårdtjänster har exploderat på marknaden de senaste åren och marknaden har tagit väl emot denna evolution. 

Axilium har under åren utvärderat en rad tjänster inom e-hälsa, inklusive digital vård, men fram tills nu har det saknats den unikitet som krävs för att Axilium ska satsa. Knodd erbjuder alla de fördelar som övriga digitala vårdgivare erbjuder, men de gör det endast med barn i fokus, och i detta är de unika. Utöver vårdtjänsten, som redan är under kommersialisering, utvecklas en modern och användarvänlig vårdguide till föräldrar, som vi tror kommer att på sikt ge större intäkter än vårdtjänsten, och är dessutom enkelt att skala globalt – Vilket är ytterligare ett krav för alla Axiliums bolag.

knodd vård

Aktuella nyheter om Knodd

( 2022-10-25 )

Knodd utökar till nytt område

Knodd fortsätter arbetet att stärka sin verksamhet och det senaste är att bredda sig till ett nytt område med psykologer.

Kom i kontakt

Låt oss investera smartare tillsammans.

Kom igång redan idag.
Bli kontakta av oss.