Investment Case

Sigrid Therapeutics

Diabetes har länge varit den snabbast växande folksjukdomen. Ökningen förväntas vara omkring 50 % inom de närmaste tre decennierna; idag lider över 425 miljoner människor av diabetes. Sigrid har utvecklat en produkt som inte klassas som ett läkemedel, men som ändå reducerar risken att utveckla diabetes med bättre resultat än ledande prediabetesläkemedel på marknaden idag. Personerna bakom Sigrid är av högsta kaliber, och vi är stolta över att kunna delta i resan mot en friskare värld.
Diabetes har länge varit den snabbast växande folksjukdomen. 

Ökningen förväntas vara omkring 50 % inom de närmaste tre decennierna; idag lider över 425 miljoner människor av diabetes. Sigrid har utvecklat en produkt som inte klassas som ett läkemedel, men som ändå reducerar risken att utveckla diabetes med bättre resultat än ledande prediabetesläkemedel på marknaden idag. Personerna bakom Sigrid är av högsta kaliber, och vi är stolta över att kunna delta i resan mot en friskare värld.

case_sigridtherapeutics

Aktuella nyheter om Sigrid Terapeutics

( 2023-03-10 )

Genombrott för blodsockerkontroll!

Sigrid Therapeutics rapporterar positiva resultat från blodsockerkontrollförsök med SiPore®-formulerade kosttillskott hos prediabetiker, typ 2-diabetiker och överviktiga individer.

( 2023-01-20 )

Sigrid Therapeutics i Dagens PS

Detta är en fantastisk möjlighet för Sigrid Therapeutics att visa upp deras framsteg i kampen mot diabetes! 

( 2022-12-09 )

Sigrids SiPore® startar tredje kliniska studien

Sigrids SiPore® har hittills testats i två kliniska studier och visat sig vara effektiv för att sänka blodsockernivåerna. De startar nu sin tredje kliniska studie, SHINE, en av de mest omfattande kliniska prövningarna av prediabetiska patienter!

( 2022-10-28 )

Ny styrelseordförande i Sigrid Therapeutics

Mattias Ankarberg har utsetts till ny styrelseordförande i Sigrid Therapeutics. Han har lång erfarenhet inom internationell konsumentvarubranschen och inom detaljhandeln. Samtidigt går Sigrid in i en spännande fas av kommersiell utveckling. Förutom deras kärnverksamhet, nämligen utveckling av en medicinteknisk produkt för diabetesprevention har de identifierat flera andra stora applikationsområden.

( 2022-06-01 )

Sigrid Therapeutics siktar mot konsumentmarknaden – erbjuder gratis testning av kliniskt bevisad produkt mot fetma och diabetes inför lansering

Sigrid therapeutics är ett innovativt . konsumentinriktat hälsobolag som utvecklat en ny teknologi SiPore21® mot fetma och prediabetes. Efter 10 års forskning är bolaget nu i slutfasen att lansera sin nya, kliniskt bevisade produkt Sipore21® . Nu gets 150 deltagare en unik möjlighet att testa produkten gratis innan lansering

Kom i kontakt

Låt oss investera smartare tillsammans.

Kom igång redan idag.
Bli kontakta av oss.