Investment Case

Texray

’Ett helt nytt material’ var något som lockade Axilium’s intresse direkt. Texray har under många år arbetat med att få fram ett material som ger samma skydd mot strålning som dagens tunga och klumpiga blylösningar. I dag har Texray lyckats lansera sina första produkter, men Axilium ser ett flertal intressanta användningsområden för materialet och vi tror att tekniken kommer bli en het uppköpskandidat när Texray bevisat marknadspotentialen. Bolaget befinner sig nu i en global expansionsfas och ett Amerikanskt dotterbolag är under uppbyggnad.
’Ett helt nytt material’ var något som lockade Axilium’s intresse direkt. 

Texray har under många år arbetat med att få fram ett material som ger samma skydd mot strålning som dagens tunga och klumpiga blylösningar. I dag har Texray lyckats lansera sina första produkter, men Axilium ser ett flertal intressanta användningsområden för materialet och vi tror att tekniken kommer bli en het uppköpskandidat när Texray bevisat marknadspotentialen. Bolaget befinner sig nu i en global expansionsfas och ett Amerikanskt dotterbolag är under uppbyggnad.

case_texray

Aktuella nyheter om Texray

( 2023-03-24 )

Texray i Japan

Texrays unika strålskyddsutrustning nu är tillgänglig för alla läkare och insatsteam Japan genom Adachi.

( 2022-11-18 )

Nytt samarbete med Biotronik

Biotronik startar upp ett samarbetar med Texray för att utöka sitt produktsortiment för strålskydd. Texrays produkter finns nu tillgängliga i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Estland och Island.

( 2022-10-25 )

Texray tillgängligt i SEE-regionerna

Texray tillkännagav i Oktober att de har nya områdesdistributionsavtal för SEE-regionerna med Angiomedic, Boston Medical, Neomedica som inkluderar länderna; Bosnien & Hercegovina, Kroatien, Kosovo, Nordmakedonien, Montenegro, Serbien och Slovenien.

( 2022-08-23 )

Texray available in Italy

Texray is pleased to announce a new nationwide distribution agreement for Italy together with Bioquantek.

( 2022-07-13 )

Texray available in Greece

Igiasi distributes Texray radiation protection equipment in Greece. Texray is pleased to announce a new nationwide distribution agreement for Greece with Igiasi.

Kom i kontakt

Låt oss investera smartare tillsammans.

Kom igång redan idag.
Bli kontakta av oss.