Gradientech tillkännager utnämningen av Hilja Ibert och Nedal Safwat till styrelsen

Dr Hilja Ibert har mer än 30 års erfarenhet från den kliniska diagnostikbranschen på internationella företag som Hologic, Becton Dickinson och bioMérieux, inklusive Vice President och General Manager-positioner inom affärsområdena Diagnostic systems och Bioscience. Dr Hilja Ibert är för närvarande VD för Gentian Diagnostics, ett norskt börsnoterat företag som har produkter på den internationella marknaden för immundiagnostik.
 
Dr Nedal Safwat är för närvarande vice VD och chef för Molecular Diagnostics North America på Qiagen, ett globalt ledande företag inom molekylär diagnostik. Tidigare till sitt nuvarande engagemang har Dr Nedal Safwat mer än 15 års erfarenhet från den kliniska diagnostikindustrin, specifikt med affärsenheter och kommersiella roller på bioMérieux som täcker mikrobiologiska applikationer inklusive bakterieidentifiering, antibiotikakänslighetstestning, antibiotikaresistens och sepsisdetekteringsprodukter.

https://gradientech.se/cision-feed/gradientech-announces-appointment-of-hilja-ibert-and-nedal-safwat-to-board-of-directors/

Dela gärna till artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar